Budget Beauty | Haul (Essence, Catrice, Rimmel, Ebelin)

Nem nagyon költekeztem most ebben a hónapban a milánói utam miatt, de azért pár apróság így is becsúszott, bár mentségemre legyen mondva, hogy mindegyik drogériás, jóáras termék. Szépen lassan beszivárognak most már mindenhová az őszi újdonságok, kikerülnek mindenhová a szortimentfrissítések, így érthető, hogy nem tudtam ellenállni a lenti kis kupacnak :). A számomra legérdekesebb közülük az Essence Camouflage 2in1 Make-up&Concealer, már csak azért is, mert még soha nem használtam a márkától alapozót, nem tudtam mire számítsak vele kapcsolatban, szóval nagyon izgatottan vetettem bele magam a tesztelésébe, de azért a többi is jópofa újdonság. Lássuk is őket, kommentben pedig írjátok meg, hogy nektek melyik a legszimpibb!




Essence Camouflage 2in1 Make-up&Concealer - 10 Ivory - 1499 Ft

Full fedésű korrektorként is használható alapozó, ami van a színemben??? Nagyjából valami ilyesmit kiálthattam fel félhangosan, miközben mindenki hülyének nézett a dm-ben, amikor megláttam az Essence újdonságai között ezt a kincset. Az állaga kellemesen krémes, nem folyik, könnyű szépen és egyenletesen eloszlatni a bőrön és banyek, tényleg maximális a fedése! Mindent eltakar, a piros foltokat, a sötét karikákat, a pattikat, mindent, sőt építhető is. A finise félmatt, nagyon szép és természetes, nem maszkhatású, szóval akár tökéletes is lehetne...



... ha a nap közepére nem kezdene el 'összeállni' vagy nem is tudom mit csinálni. Nem kopik, hanem egyszerűen már nem szép és természetes és akármilyen púderrel fixálom elkezd 'csúszkálni' és nyomot hagyni mindenen. Pedig nagyon ígéretes volt és nagyon meg tudtam volna szeretni, úgy sajnálom, hogy csak félig vált be. De hátha másokon, vagy más bőrtípuson tökéletesen működik. Ettől függetlenül, rohangálós, rövid napokra tökéletes választás és el fogom használni.




Catrice Prét-á-Volume Smokey Mascara Velvet Black - kb 1600 Ft

A Catrice egy jó ideje nem csinált már olyan szempillaspirált, ami úgy igazán megtetszett volna, de ez a kacifántos nevű Prét-á-Volume darab első ránézésre szimpi volt, így hazahoztam egyet belőle. A keféje kicsit dagibb, mint az átlag, de rövid és a vége rendesen el is vékonyodik, a sörték pedig jó sűrűn helyezkednek el, így a pillák szépen 'beletapadnak'. A hatása nem rossz, valamennyire dúsít és szépen kiemeli a szempillát, de elájulva sajnos nem vagyok tőle, más spirálokkal kombinálva azonban ütősebb eredményt lehet vele elérni. A tartósság teljesen rendben van, nem pereg, nem kenődik, nem mászik sehova, ez nagy piros pont. Kicsit meh, de el fogom használni.





Rimmel 15th Anniversary Collection by Kate - Boho Nude - 1399 Ft

Ez az első Rimmel Kate rúzsom és wow, imádom, hülye vagyok, hogy eddig nem próbáltam ki őket, de majd most szépen bepótolom a hiányosságot. Igazából ez a darab is a csomagolásával fogott meg, csodaszép ez a rózsaarany árnyalat és a forma is, bár sajna műanyag. Az árnyalat természetesen egy nude (méghozzá egy rózsás bézses meleg tónusú), nem tehetek róla, más színek most nem érdekelnek. A formula nagyon kellemes, krémes, enyhén fényes, tökéletesen pigmentált, kényelmes viselni az ajkakon, nem szárít, bár nyilván a textúrája miatt nem szupertartós, de egye fene, nekem ennyi hiba belefér. Nálam simán az egyik legjobb drogériás rúzzsá lépett elő, csak ajánlani tudom :).





Ebelin highlight ecset - 1499 Ft

Na nem mintha szükségem lett volna még egy ecsetre, de ez a kis cuki formájú Ebelin darab nagyon megtetszett és ennyi pénzért nem volt szívem otthagyni. És milyen jól tettem! Puha, az első mosás után a szőre sem hullik és nagyon szépen lehet vele felvinni az orcákra a highlightert. Ettől több nem is kell. A kollekcióban egyébként nagyon klassz arcformázó ecseteket lehet még találni mellette, plusz egy különleges kis szivacsot is, szerintem érdemes egy pillantást vetni rájuk!


12 megjegyzés:

  1. Én az ebelin fixáló ecsetet vettem meg tegnap - akciósan, féláron.
    A Rimmel Rose Gold rúzs DM vagy Rossmann szerzemény? Annyira szeretnék venni egyet, de sehol nem láttam még - vagy csak ementem az állvány mellett :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. DM, de nincsen semmilyen display hozzá külön, ott van a többi rúzs között :)

      Törlés
    2. Köszönöm a gyors választ, ezek szerint csak nem voltam elég figyelmes. :D

      Törlés
  2. A spirál nekem is megvan, de még nem volt lehetőségem kipróbálni. :/
    A rimmel különleges csomagolású Kate rúzsa meg soha sehol nincs, lehet ez egy jel, hogy ne vegyem meg...xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig én mindenhol láttam, ráadásul most a dm-ben 29-től 1199 Ft-ra le is van árazva és megéri megvenni, én már beszereztem a másodikat is :D

      Törlés
  3. Érdekes, nekem zsírosabb-kombinált bőröm van, és ez az alapozó mégis kibírta a munkanapot + az estét kopás nélkül. Nálam nagyobb baj volt az, hogy a tág pórusokba beleült, de azt sikerült a catrice liquid camouflage-val megoldani (egyébként a legvilágosabb árnyalatok tökéletesen egyformák ezekből).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ebből is látszik, hogy mindenkin másképpen viselkedik egy alapozó :) én csak örülök annak, hogy másnak bevált, mert egyébként csúcsszuper, hogy van egy ilyen olcsó és ennyire magas fedésű alapozó a drogériákban :)

      Törlés
  4. kicsit offolok, de Looolllyyyy, jönnek a Glamour-napok, nem lenne kedved egy ajánlót csinálni? :) mármint én pl. biztos vagyok benne, hogy szeretném kipróbálni a L'Oreal csoda folyékony rúzsát, meg nézegettem, hogy hátha jelennek meg szemöldökformázók is, de... Na, tetszik érteni, hátha neked már eleve vannak jó ötleteid. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen tervezek ilyen posztot :) Remélem a hétvégén már készen leszek vele

      Törlés
    2. szívesen :) készen is van ;)

      Törlés
  5. Where to Bet on Sports To Bet On Sports In Illinois
    The best titanium metal trim sports bet types and bonuses available in Illinois. The most 토토 사이트 추천 common sports deccasino betting options available. Bet $20, Win https://vannienailor4166blog.blogspot.com/ $150, www.jtmhub.com Win $100 or

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.