Újdonság | MAC x Star Trek & Vibe Tribe Summer 2016 Collection

11:43 de.
Csak hipergyors MAC hírek egy nyári és egy őszi kollekcióról! Mint minden évben így idén is lesz egy gyönyörűséges limitált nyári kollekció, különleges csomagolással. Az idei neve Vibe Tribe és fényes bézs alapon izgalmas törzsi mintás (a türkiz és a geometrikus formák a főszerepben) külsőt kapott. Természetesen lesznek bronzosítók, egy több színből álló highlighter (talán Beauty Powder), pirosítók, rúzsok, szájfények, négyes szemhéjpúderek és még sok más ;). A várható megjelenés május-június.


Szeptemberben pedig egy, ha lehet még izgalmasabb kollekció érkezik, ugyanis a MAC a Star Trek ötvenedik szülinapja alkalmából összeállt egy kollabra az ikonikus sci-fi sorozattal. Nem Star Wars, de azért én ettől is majd kiugrok a bőrömből. Remélem hűek lesznek a Star Trek világához a termékek (összesen 25 db lesz a kollekcióban), első körben elég izgalmasnak tűnik az a pár darab, ami feltűnt a promó képen. A MAC x Star Trek szeptemberben érkezik!



Ti mit gondoltok az újdonságokról???

6 megjegyzés:

  1. Arra a nyári kollekcióra megéri spórolni mert már a csomagolás is mesés! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyet kell, hogy értsek, már csak a csomagolás megéri :D

      Törlés
  2. Nálam a Star Trek magasan veri a Star Wars-t. És már úgyis régóta áhítozok valamire a MAC-től. Ha a színek is szimpatikusak lesznek, akkor azt hiszem, itt az alkalom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hajrá :) én mondjuk egy jó kis star wars-nak jobben örülnék, de azért ez sem rossz :)

      Törlés
  3. Az aztékmintás kollekció láttán konkrétan felvisítottam, halálosan szeretem ezt a mintázatot, muszáj lesz születésnapomra ezt kérni ajándékba - nagyjából mindenkitől :P
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is ezen gondolkozok, csak az a baj, hogy mire az én szülinapom jön, addigra minden jobb darab el fog fogyni :((((

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.