Újdonság | MAC x Charlotte Olympia, Caitlyn Jenner & Trend Forecast

Ha van cipőtervező, akinek abszolút odáig vagyok a munkásságáért, az Charlotte Olympia. Fantasztikusan fantáziadús, izgalmas, vicces  és gyönyörűséges cipői és kiegészítői vannak (neki köszönhetjük többek között a cicafejű balerinát, plusz most éppen a halandók is megvehetik a Havaianas papucsos kollekcióját) az angol hölgynek, aki megszállottja a régi Hollywood-i glamúrnak, a különleges díszítéseknek és a pókhálómintáknak. Ezen utóbbi inspirációk és motívumok köszönnek vissza a MAC-kel közös sminkkollekcióján. Nekem sajnos a rúzsok baromi gagyi csomagolásúnak tűnnek és rettentőmód unom már a pirosat is, szóval abszolút nem győzött meg a dolog és kissé csalódott is vagyok... Ez van.... A kollekció várhatóan május környékén jut majd el hozzánk.



MAC x Charlotte Olympia Pro Long Wear Lip Pencil - Kiss Me Quick & He Said, She Said

MAC x Charlotte Olympia Lipstick - Leading Lady, Retro Rouge, Starlett Scarlet

MAC x Charlotte Olympia Lip Mix - Red & Crimson

MAC x Charlotte Olympia Cream Color Base - Golden Age & Sepia

MAC x Charlotte Olympia Pigment - Overdressed

MAC x Charlotte Olympia Studio Nail Lacquer - Good Old Days, To Have or Have Not & Old Fashioned

MAC x Charlotte Olympia Blot Film & Eyelash Curler

MAC x Charlotte Olympia Makeup Bag

MAC x Charlotte Olympia Mirror Compact


A Caitlyn Jenner-rel közös rúzsról már mindenhol olvashattatok, többek között nálam is a Facebook-on, sok újat most sem tudok hozzátenni a dologhoz. A Finally Free egy cremesheen finisű, csodaszép természetes mályvás rózsaszínes darab, a teljes bevétel jótékonysági célokra megy és egyelőre csak online lesz elérhető. 



MAC x Caitlyn Jenner - Finally Free (cremesheen)


A szokásos őszi trendelőrejelzés is megérkezett a MAC-hez egy krémes szemfesték- és egy rúzspaletta formájában. A szemfestékek gyönyörűek, imádom a mély lilát, a mályvát és a katonai zöldet, alig várom, hogy más márkáknál is lássak ilyen színeket, mert szerintem csodásan beépíthetőek lesznek a hétköznapi sminkekbe is.

Trend Forecast Lip Palette

Trend Forecast Eye Palette

4 megjegyzés:

  1. Ez a Charlotte Olympia kollekció nekem sem tetszik. Ugyanígy érzek, gagyi hatása van legalábbis így a képeken. Azt meg nem értem hogy mért ezeket a cream color base-eket nyomatják minden kollekcióban. Nagyon uncsi és sok hasznuk sincs. Inkább az extra dimension skinfinishek lennének gyakrabban.

    más: USA-ba most vitték le az előre összeállított 15-ös paletták árát 65$-ra, itthon még mindig negyvenvalahány ezer ft. no comment...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eleve no comment... hihetetlen, ami azzal a 15ös palettával folyik itthon...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.