TESZT | Pupa Dot Shock kollekció - I. rész

A Pupa első idei limitált kollekciója, a csupa pasztell, csupa pink és narancs Dot Shock már egy ideje szerintem kint van az üzletekben éééés már egy ideje én is tesztelgetem a termékeket Nektek. A Dot Shock display-eken régi ismerősöket (Miss Pupa fényes rúzsok, Vamp! szemhéjpúderek és tusok, körömlakkok) és újoncokat is találhatunk (Balmy Gloss, Dot Shock paletta és matt körömlakkok), mindezt arany csomagolásban, színes, geometrikus mintákkal tálalva. Fotózni lehetetlen volt őket, a gömbökben még a tükörképem is látszik, de egyébként nagyon kis csinosak, aranyosak és minőségiek, de hát ezt már megszokhattuk a Pupa-tól. Mivel rengeteg a termék, ezért két részletben mutatom be őket, első körben lássuk is a pirosítókat és a szájra valókat. (U.I.: Hamarosan Glamour napok és lesz PUPA kupon is!!!!




Dot Shock Balmy Gloss – 002 Pink Beauty (2990 Ft) 

Ő egy teljesen új, eddig nem látott termék a márkánál és engem egyből izgalomba is hozott, hiszen imádom az ilyen ajakápoló és szájfény hibrideket. Természetesen a mai trendeknek megfelelően olajokkal van dúsítva a formula, ráadásul a színek ’személyre szabottak’, vagyis a szánk ph értékétől függően változik a színe, de egyébként a 002-es az élénk babarózsaszín tartományban marad. Az állag fenomenális, nem ragacsos, tényleg kicsit olajos érzetű és sok más hasonló termékkel ellentétben nem is vastag. Nagyszerűen hidratál, persze mivel szájfényről van szó, ezért kopik és pár óránként vagy evés után azért újra kell kenni. Nekem maga a formula nagyon bejön, a szín is tetszetős (van egyébként még egy korall és egy piros is), bátran merem ajánlani kipróbálásra. 





Dot Shock Miss Pupa Lipstick – 001 Sugar Peach & 003 Shock Fuchsia (2590 Ft) 

Amikor először kipróbáltam ezeket a rúzsokat, rögtön az jutott az eszembe, hogy jééé teljesen olyanok, mint a MAC Cremesheen rúzsok! Fényesek, krémesek, a világos színek nem full pigmentáltak, viszont az erőteljesebbek igen, kellemes őket viselni és a formula miatt ugye annyira nem tartósak. Egyszerűen tökéletesek a tavaszi-nyári szezonra. A 001-es Sugar Peach egy nagyon szép, kicsit élénkebb barack-korall (érzem, hogy hű társam lesz az elkövetkezendő hónapokban), míg a 003-as Schock Fuchsia egy vibráló pink. A kollekcióban rajtuk kívül még van két szín, a visszafogottabb rózsaszín Fair Pink és az élénk korall Fancy Coral, az állandó szortimentben pedig plusz 30 árnyalatot találunk meg a Miss Pupa fényes rúzsokból. Lolly approved, mindenképpen csekkoljátok le őket! 





Dot Shock Blush – Dot Macarones & Highlighter – Dot Sunshine (4890 Ft) 

Szerintem még soha nem volt (legalábbis nem emlékszek rá) semmilyen gyöngyös formátumú sminkcuccom, szóval elég izgatottan vetettem bele magam a Dot Shock pirosító és highlighter tesztelésébe. És akkor rögtön az elején le is szeretném tisztázni, hogy a highlighter, nem igazán highlighter, maximum csoki bőrűeknek, inkább megy el pirosítónak vagy inkább bronzosítónak a színe miatt. A pigmentációja mind a kettőnek meglepően jó, nem igazán tudtam mit várjak egy formulától és kiszereléstől, de meggyőzött. Dolgozni is könnyű velük, szépen satírozhatóak és tartósnak is bizonyultak. Az egyetlen problémám velük, hogy nagyon illatosak, emiatt nekem muszáj passzolnom őket, mert pár használat után kiütnek sajnos. A pirosító színe egyébként egy elég élénk, inkább melegebb tónusú pink, az én világos bőrömhöz kicsit soknak találtam, míg a ’highlighter’ aranyfényű bronzos árnyalat, ami nyárra nagyon szupernek tűnik lebarnult bőrre. Sajnos azt kell, hogy mondjam, nekem nem lettek a kedvenceim, de ettől függetlenül nem rosszak, sokaknál látom, hogy megszerették őket. 






Nektek hogy tetszik a Pupa Dot Shock kollekció???

17 megjegyzés:

  1. Azért a radiátorról levetted volna a "kiteregetett" felsőt, már ha fotózni kezdtèl...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fene se gondolta volna, hogy látszódni fog, nyilván leveszem, ha tudom...

      Törlés
  2. Hol látsz te itt kiteregetett felsőt?!? Látom, te is a lényegre koncentráltál...

    Nem, egyébként nem jön be ez a kollekció. A szájfényeket utálom, a pirosító túl fényes..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. van ott sajna, bár tény, hogy nem az a lényeg :D

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik ez a kollekció, nem is tudnék csak egy terméket választani. Nekem a Highlighterr a boltban próbálva nem tűnt sötétnek, bár nem vagyok annyira fehér bőrű, mint Te, de kreol sem :)
    UI: Én sem láttam kiteregetett felsőt, pedig a komment olvasása után kb.nagyítóval átvizsgáltam a képeket :D nem értem :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig van, visszatükröződik a gömbökben :D nekem sajnos sötét, de mondom bronzosítónak is elmegy :D

      Törlés
    2. Ha nem mondod én se találom meg :D A Criminal Minds-ban egyszer így lebukni valakit :D
      Amúgy imádom ezt a kollekciót, a pirosító e kedvencem, az illata is olyan kellemes vaníliás! 001-es palettám is van, nagyon szeretem.
      Anna

      Törlés
    3. Mármint ott láttam így lebukni valakit.

      Törlés
    4. ezen olyan jót nevettem :D a 001-es paletta nekem is megvan, jön is a teszt róla még a héten :) de amúgy tényleg nagyon szuper, én is szeretem

      Törlés
  4. Ez most annyira nem jön be, de biztosan lesz egy köröm a Pupában, mert púdert ott szeretnék venni Glam napokon. Aztán még ki tudja mit... :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem simán találsz szuper dolgokat ;) én a miss pupa rúzsokat most nagyon ajánlom, ha szereted a krémesebb finist :)

      Törlés
  5. Az ilyen emberek mit éreznek, akik ilyen savanyú fejjel idejönnek hogy "majd jó szarkasztikusan" megmondják a tutit? XD Döbbenetes hogy esetleg látszódott egy felső tényleg, szerintem hívjuk a blogrendőrséget.. Én is ilyen kis szarcsimbók voltam (jelzem 12 évesen.. :D), hogy youtube videók alá kommenteltem hülyeségeket, bár szerintem ez 20 év és 60as IQ felett igazán elhanyagolható.. :D Na mindegy, szép a kollekció, az árak is egészen tetszenek 2-3 ezer forint tök jó egy ilyenért. (Sütis ecsettisztítótok van már Lolly? :D ) -bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos már nem dolgozok egy ideje a kryolan-ban, de ha beugrasz és kérsz, akkor biztosan rendelnek neked, csak hivatkozz rám :)

      Törlés
  6. Nagyon nem tetszik. Oftopic, de esetleg matt hatású alapozót tudnál ajánlani? A kryolant le kell cserélnem, mert azt mondják, hogy hosszútávon komoly bőrhibákat okoz. :(
    Sminkes videó mikor lesz? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. l'oréal infallible matt, szerintem a legjobb matt alapozó ;) de ha ettől kicsit drágábbat szeretnél, akkor MAC studio fix vagy pro longwear :) videó biztosan nem lesz, amíg nincsen felszerelésem és az sajnos elég drága :(

      Törlés
  7. Az a helyzet, hogy biztosra akartam menni, és vettem egy MAC-et (pro longwear), 10 ezer forintért (!!!), hát mit ne mondjak, minősíthetetlen.
    Kipróbálom a L'oréal-t, köszönöm!

    A videót sajnálom, azért reménykedem, hogy vala lesz majd, mert sokkal informatívabbá tehetnéd vele a blogot (szerintem).

    Köszönöm még egyszer, és szép napot kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szívesen :) miért nem vált be a mac? hátha tudok valami megoldást arra is ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.