Sminktörténelmi WTF part 2.

Szerintem azért már mindennek van határa... A Justin Bieber parfüm oké, várható volt. One Direction parfüm a kisfiúk képeivel, hát eléggé érdekes, de üsse kavics, sok buta tinilány meg ugye millió dolláros biznisz, a nyivákoló tinédzser fiúkáknak és a menedzsmentnek is meg kell élni valamiből, a mai kalózkodós-letöltögetős korszakban. DE! Hogy a sminkipart meggyalázni a lent látható förmedelemmel... Kikérem magamnak... És lesz aki megveszi, és sokan lesznek... és valakik nagyon sokat fognak vele keresni. És a legrosszabb az egészben, hogy annyira nem is néz ki gázul a MUA és a One Direction közös szerelemgyereke, a Little Things kollekció.... Akit érdekel a dolog: lesznek tégelyes szájfények, rúzsok, körömlakkok és arcpirosítók is, darabjuk 2.50 és 3 fontért, július 31-től a Superdrug üzletekben meg gondolom a MUA webshopjában. Ti mit gondoltok?








18 megjegyzés:

  1. Én nem tudom kik ezek a srácok, de a színek nekem tetszenek, a képüket meg le lehet róla vágni. :D

    VálaszTörlés
  2. Istenem, hogy mit ki nem találnak csak azért, hogy még több pénzt tudjanak kisajtolni a kis leánykákból :D szerintem ez azért szomorú is egyben, tényleg mindenki ennyire pénzéhes? Szerintem a fiúkáknak már bőven van annyi pénzük, hogy egész életükben vígan elélhetnének, sőt, a gyerekeik is (sőt, ha jól csinálják még az unokáik is), mégis még több kell.

    VálaszTörlés
  3. upsz... pedig egész jók azok a lakkocskák. de végülis a képet tényleg le lehet szedni az üvegről :D

    VálaszTörlés
  4. na hát na hát ... akár szégyen akár nem akarom mindet...főleg a rúzsokat...god help us

    VálaszTörlés
  5. Én már az essence vámpíros trendkiadásainál is ezt éreztem, de kussoltam, mert vettem pár darabot a cuccokból és nagyon jól teljesítettek. De azt hiszem, ezeknél a termékeknél már túl látványos a csomagoláson a minta, akkor sem venném meg őket, ha csodaszerek lennének, mert süt róluk, hogy kislányoknak szánták.

    VálaszTörlés
  6. A rúzsok nem rosszak, de ez a mintázat meg firka? NEVER. Egyébként a célkorosztály meg még nem használ ilyen dolgokat, vagy csak én vagyok naiv?

    VálaszTörlés
  7. A firka az aláírásuk, emberek! xD Oké, én szeretem őket, de ez nekem már sok(k)... :D A rúzsok azok, amik egyedül tetszenek. Meg sírva röhögök,hogy Harry lett a rózsaszín körömlakk! xD

    Barbi

    VálaszTörlés
  8. Fogalmam sincs, kik ezek a bájgúnárok, de akármilyen inspirálóak is mondjuk a szájfények, ezzel a körítéssel nem venném meg. Mondjuk én kb. egy húszassal vagyok idősebb, mint a célcsoport 12-13 éves kislánykák.
    Alix

    VálaszTörlés
  9. Én azt nem értem, h miért kell ezen ennyire kiakadni...te meg Gagát szereted, meg a csillámos fagyit sz@ró unikornisokat, az is extrém a maga nemében, ez sem másabb, csak mások a fejek, de a biznisz és az elv kb ugyanaz.

    Szerintem ez a kollekció egész jól néz ki, és ha mondjuk más lenne rányomtatva, akkor mindenki hypolná...OK, nem mi vagyunk a célcsoport, de én érdekesnek találom.

    VálaszTörlés
  10. Angliában nem csak a 12-13 éves leánykák vannak oda értük, szóval bőven lesz, aki megvásárolja a termékeket. A rúzsok szépek, bár kicsit már soka díszítés rajtuk :-)

    VálaszTörlés
  11. A rúzsok nagyon tetszenek ^^ Bár gondolom a fiúk miatt nem 1 font lesz az áruk...

    VálaszTörlés
  12. Mondjuk azt én sem értem, hogy mi köze a fiúknak a sminktermékekhez, így egy kicsit bizarr is, hogy pl. egy körömlakkon miért egy fiú fotója lóg, de ettől függetlenül a rúzsok színe kifejezetten tetszik. Csak a koncepció nem világos...

    Ha élőben is tetszene megvenném, nem izgatna, hogy ez most éppen egy One Direction promo. Már az ilyen majmolásból kinőttem. :)

    VálaszTörlés
  13. izlések és pofonok :) én passzolom

    VálaszTörlés
  14. ezt biztos nem kenném magamra:/ (nem a termék minősége, vagy márkája miatt, mert az jó... hanem a reklámarcok miatt -.- pfuj)

    VálaszTörlés
  15. @Cintia Kovacs: itt angliában a 9 évesek is már lassan prostiknak néznek szóval itt használni fogják az tuti XD

    @Barbi: XDD mókás

    @Calo(z): nem vagyok kiakadva, viccnek szántam a kiakadást, de ha egyesek nem értik, akkor nekem úgyis jó... írtam is, hogy bevallom tetszenek még nekem is...

    @Réka: olcsók lesznek azért így is, írtam is hogy 2-3 font :)

    @Yndre: nekem is ez a bizarr egy kissé hogy fiúk vannak a sminkeken, de hát tudatni kell a kis vásárlókkal, hogy mifélét vesznek XD

    VálaszTörlés
  16. Valahogy nagyon nem bírom, hogy egy bizonyos bandát, vagy filmet ölelnek körül a sminkkollekció tervezőik. Nem tudom miért, de pl. ezért nem vettem semmi Twilight-os cuccot sem az essence-től. Valahogy nekem mindig elmegy a kedvem az ilyesmi témafeldolgozástól. :/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.