Catrice Eve In Bloom limitált kollekció

Szeptemberben kivirágzik a Catrice háza táján, hiszen az új limitált kollekciójukat nem más inspirálta, mint eme növények legnemesebbike, a rózsa (vagy az orchidea a legnemesebb?? vagy mindegy??). Nekem így az ősz kezdetekor nem éppen a rózsák jutnának eszembe, ha egy sminkkollekciót álmodnék meg, de lehet, hogy ebben van a dolog lényege. Ettől függetlenül a termékek színei pompásan illenek a közelgő új szezonhoz, hiszen kicsit sötétebbek, erőteljesen jelen vannak a föld árnyalatok, amiket élénk, drámai pirossal és lilával párosítottak. Nekem nagyon tetszenek, jólesik rájuk nézni, nagyon jól harmonizálnak egymással. A hangsúly szerintem egyértelműen az orcákon van, hiszen a krémes pirosítók (amiket az ajkakra is lehet használni) kapták a legfeltűnőbb színeket (az a lila *-*). Szép. Kifejezetten szép kollekció. Elméletileg szeptembertől lehet majd kapni az Eve In Bloom-ot, de otthoni megjelenésről még nincsen információim. Nektek hogy tetszik?

Soft Duo Eyeshadow - Beauty Bouquet


Soft Duo Eyeshadow - Bed Of Flowers

Soft Duo Eyeshadow - Bloomynous

Powder Kajal - Floralilac & The Flower Of Love

Lip And Cheek Colour - Blossom Me, Blossom You

Lip And Cheek Colour - Rosebuddy

Lip And Cheek Colour - Bed Of Flowers

Loose Moisturizing Highlighter - Blommynous

Nails In Bloom Foil

Ultimate Nail Laquer - Bloomynous & Blossom Me, Blossom You

Ultimate Nail Laquer - Bed Of Flowers, Rosebuddy & Floralilac

5 megjegyzés:

  1. a körömlakkok közül bármelyiket elfogadnám,főleg az alsó sort...és a pirosítóók is tetszenek.(sajnos :D)

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy nem négyes paletták lesznek feltűnő párosításokban, egy szép erőteljes lilát a taupéval el tudtam volna képzelni :) A szemceruza az érdekel, most lakkstopp állt be, annyi van, hogy nem fogom 10 év alatt elhasználni, hasonló szemhéjpúdereim meg vannak, alap színek :) Viszont az Eccence krémes prosítói nagyon bejöttek tavaly, hátha ezek is olyan jók lennének, a lila nekem is tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a koncepció/körítés annyira nem jön be, de a termékek jónak tűnnek. Nekem most az első szemhéjpúder és a körömmatrica tetszik leginkább, de lehet, ránézek majd a lila szemceruzára, hogy mennyire élénk élőben (egy piszkosabb, picit szilvásabb lilának örülnék inkább).

    VálaszTörlés
  4. @Zsuzsi: szerintem jók ezek a krémes pírok, érdemes egy pillantást vetni majd rájuk :)

    VálaszTörlés
  5. Egy lilás pirosítóra már régóta vágyom, reménykedem...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.