Paese Retro Style Blusher - teszt & swatchok

A Paese márka viszonylag még egy újdonság itthon, hiszen pár hónappal (héttel??) ezelőtt bukkant fel először a magyar beauty webshopokban. Lengyel tulajdonú (még az árnyalatok neve is az basszus, itt röhögök rajta, hogy fordítsam-e le valahogy, vagy mi van:)), de Olaszországban gyártják a termékeket és nagyon-nagyon jó árfekvésben vannak. Én az iParfümériától rendeltem a kis Paese pakkomat (egy arcpírt és két szemhéjpúdert) és bevallom fogalmam sem volt, mire számítsak, még swatchokat sem kerestem a neten, semmi... Meglepit akartam :).



Meg is lepődtem, de ne rohanjunk előre. A pirosító a Retro Style kollekcióból való (nem tudom limitált-e vagy sem, de még lehet kapni) és tündéri kis retrós-nyunyis matrica van a tetején ennek örömére. Engem leginkább ezzel vettek meg (meg a színével, mert kellett már egy ilyen), imádom a cukiságokat, de ezt már tudjátok .A csomagolás egyébként semmi extra, viszonylag minőségi fekete fényes műanyag, átlátszó tető, ami nem záródik annyira biztonságosan, kicsit vigyázni kell vele (de lehet, hogy az enyém ilyen csak...). Az infók totálisan lengyelül az alján találhatóak. Van hozzá egy kis szivacs is (kuka XD) és egy fólia védi a pírt. A kompakt egyébként viszonylag nagy és 9 grammos. Egyszerű és aranyos, ebben az árkategóriában teljesen elfogadható.





A Retro Style kollekcióban két pirosító is található, én a 219-es számú Paryska Bohema-t választottam, ami szerintem Párizsi Bohémiát jelent, de javítsatok ki :).  Ez egy rózsás-barackos árnyalat arany fénnyel, de nem csillámosan, csak szaténosan. Szerintem nagyon szép és természetes, jolly joker típus. Elég erős az illata, aki szagolt már Alverde pírt, na nekik üzenem, teljesen ugyanaz. Aki még nem szagolt... nos próbálom leírni... talán rózsás, de mindenképpen növényes 'természet' illata van, nem pedig rossz kemikália, vagy kínai szaga. Erősnek erős, de arcon nem érezni. A textúrája rettentően finom és nagyon durván pigmentált, csak egészen picike kell belőle. A tartóssága kiváló, szerintem nem nagyon volt még ennyire tartós pírom, legalábbis nekem úgy tűnik ez kiemelten tartós. Szóval majdnem tökéletes, de nem az. Ugyanis nagyon kis porzós a drága, ezzel vigyázni kell. Az ára 1490 Ft és INNEN lehet megrendelni.




Unikornismérő: nagy megszerettem, le sem teszem amióta megkaptam, annyira tetszik ez az üde árnyalat. Egyszerű és szép csomagolás, baráti ár, egy kis porzós bibivel. Nagyon-nagyon erős négy unikornis. Olyan izmos unikornisok. 


16 megjegyzés:

  1. Teljesen korrekt. Az ára és a minősége is.
    Nekem tetszik. :-)

    VálaszTörlés
  2. Most elképzeltem, ahogy gyúrni járnak az unikornisok :-D A pirosító gyönyörű, azt hiszem, nekem kell ilyen...

    VálaszTörlés
  3. Ó de kis cukorfalat a csomagolása, a szín is gyönyörű!

    VálaszTörlés
  4. Hehe, kigyúrt unikornisok, nagyon szexik lehetnek! XD
    Viccet félre téves, tetszik a pir, megfogott. :)

    VálaszTörlés
  5. a kigyúrt unikornisok nagyon kemények ám :) majd egyszer lerajzoltatom őket XD

    VálaszTörlés
  6. Lolly vettél tegnap valamit a MAC preview party-n? ;) Várható teszt?

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép:) Nekem is bejön ez a szín :)Én is veszek, remélem, a barnás-szőkés hajhoz és zöldes-mogyoróbarna szemhez,világosabb bőrhöz is jó lesz.
    Ha jól láttam, a MUP webshopján is kapható már Paese is.
    Mia

    VálaszTörlés
  8. @Tamara: vettem, de olyat, amit már nem is lehet kapni, nem tudom van-e értelme megmutatni :(

    @Névtelen: biztosan jó lesz, tényleg nagyon univerzális ez a szín, olyan egészséges az orca tőle :) a MUP-ban is van, de ott ez a retro style pont nincsen

    VálaszTörlés
  9. Csak nem sikerült beszerezned az MSF-ek közül az egyiket? :) Definetly defined?

    VálaszTörlés
  10. Na ezért jó ilyen teszteket olvasni, mert ezt a márkát például egyáltalán nem ismertem, de hogy mennyire édes a csomagolása! Plusz nagyon szép színe van. Szerintem nálam is landolni fog egy ilyen.

    VálaszTörlés
  11. @Tamara: double definition :) ez volt a legszebb, már fel is avattam egy fotózáson és hihetetlenül néz ki a fotókon :)

    VálaszTörlés
  12. Lolly: Hozol még több Paese termékről véleményt? Alapozót, korrektort vagy szemhéjpúdert próbáltál már tőlük? Milyenek?

    VálaszTörlés
  13. szemhéjpúdert már próbáltam lesz róla is teszt :) vagyis róluk :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.