Milani Lip Flash & Color Perfect Lipstick - teszt és swatch

Ezeket a Milani termékeket még kint vettem Amerikában, durván jó akciós áron, mivel éppen kifutóban voltak. Viszont a Cherry Culture webáruházban most vannak leárazva, így gondoltam ez egy jó alkalom arra, hogy megmutassam őket Nektek miként is teljesítenek.




Lip Flash Full Coverage Shimmer Gloss Pencil

Általában ki nem állhatom a ceruza formátumban kapható rúzsokat, szájfényeket, akármiket, mert egyszerűen rühellem őket faragni... De a Milani Lip Flash ceruzákkal kivételt tettem az áruk miatt. A csomagolásuk egyszerű, sima ceruzaforma a szájfénnyel megegyező színnel bevonva, átlátszó kupakkal és infókkal. Jobb lenne, ha csavaros lenne vagy valami, de túlélem... Valahogy...



Két színre esett a választásom, méghozzá két igencsak élénk pinkre. Az egyikük a 04-es számmal ellátott Photo Flash, míg a másik a 06-os Flashy. A Photo Flash nagyon durván élénk enyhén pirosas málna rengeteg pink csillámmal, viszont nem olyan sok fénnyel, pont annyival, hogy a csillámok kellemes beolvadjanak a textúrába. A Flashy egy kicsit 'szolidabb', ő egy világos, de élénk fukszia, szintén nagyon sok apró csillámmal és szép fénnyel. Mind a kettő textúrája nagyon kellemes krémes és a ceruzaformának köszönhetően gyerekjáték velük a rajzolgatás (valamit valamiért, ha már faragni kell, legalább tökéletesen szépen lehet vele dolgozni). A csillámok szerencsére olyan apróak, hogy nem 'karcolják' az ajkakat, szóval jó viselni is, bár nem ápol túlságosan, így kell alájuk balzsam. A tartósságuk rendben van, ragaszkodóak a színek és csak evés után kell kicsit javítani (egyenletesen kopik). Mind a kettő szépen fed, ezzel sincs gond. Az áruk most $5.99 a Cherry Culture oldalán, ITT tudjátok lecsekkolni. 

Phot Flas fent és Flashy lent.

Balra Photo Flash, jobbra Flashy.


Unikornismérő: remek kis termék a Milani Lip Flash, annak ellenére, hogy faragni kell... A színek csodásak és élénkek, a textúra kellemes, rengeteg a csillám és nagyon-nagyon könnyű vele dolgozni. Szerintem érdemes egy próbát tenni velük. A faragásos dolog miatt négy unikornis jár neki.




Color Perfect Lipstick

A Colr Perfect Lipstick ebben a formájában, ami lent is látható kivonul a forgalomból, de a színek maradnak, csak a csomagolás változik :). Az újabb értelemszerűen modernebb és kicsit szebb, elegánsabb, de azért a régi sem rossz. Bézses arany műanyag tok, arany feliratokkal és belsővel. Alul a matrica színe megegyezik a rúzs színével, aminek különleges, ilyen nem is tudom... gyémántos a formája... Vagy mi ez... Nekem nagyon tetszik, mert kicsike a rúzs felülete, így jó vele dolgozni :).




A választott árnyalatom a 07-es Rose Hip, ami egy nagyon szép élénk, hidegebb alaptónusú Barbie pink. Sajnos megnéztem és semmi köze a Candy Yum Yum-hoz, pedig reménykedtem, de nem dupe. Ettől függetlenül gyönyörű és hiperpigmentált, egy rétegben tökéletesen fed. A textúra kellemes, krémes, könnyű vele dolgozni és valami eszméletlen illata van ráadásul, olyan mint egy gyümölcsös-virágos cukorkatál :). A finise szatén, felkenve kicsit fényesebbnek tűnik. A tartósságra sincsen panaszom, bírja rendesen én ebben szilvesztereztem és nem kellett újrakennem egyszer sem (ha jól rémlik XD). Jelenleg $3.99 a Cherry Culture-on, ami nevetségesen jó ár érte (az új verzió sem sokkal drágább, $5.49). ITT tudjátok őket megnézni (szíves figyelmetekbe ajánlom a Black Cherry-t, a Beloved-et, a Red Delicious-t és a Nude Cream-et).



Akció közben :)


Unikornismérő: nem találok hibát a Milani Color Perfec rúzsában! Egyszerű, de szép külső, tökéletes belső és az ára! Ilyen rúzst még, még, még sokat. Öt unikornis jár neki.


10 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mikor mentél Amerikába? Le tudod nekem írni légyszi a hónapot, hogy visszakeressek? :)

    Amúgy én piros-rajongó vagyok, a pink nem igazán a kedvencem, szóval a piros ceruzát szíves-örömest elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  2. kint éltem több, mint egy évig :) tavaly jöttem haza decemberben

    VálaszTörlés
  3. A rúzs nem gyenge :)
    Krémmánián olvastam egy kommentben, hogy valaki azt csinálja az egyik szemceruzájával, hogy leeszkábálja a végét, és egy fültisztító pálcikával feljebb tolja a ceruzában lévő anyagot. És akkor nem kell faragni. Én még nem próbáltam hasonlót, de elképzelhető, hogy működőképes :)

    VálaszTörlés
  4. hú, de barbár módszer... XD

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól áll ez az utolsó rúzs, gyönyörű a fedése, és tipikusan egy olyan szín, ami minden lánynak alanyi jogon járhatna, szerintem :)) Főleg így tavasszal!

    VálaszTörlés
  6. teljes mértékben egyetértek :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszenek a színek, gyönyörűek! :))

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jól állnak neked ezek a szinek :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon merész :D

    bya

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.