Lolly News

A szépségipar megállíthatatlan, minden héten csak úgy ontja magából az újdonságokat. Én meg nem győzöm kiposztolni őket :). Íme egy újabb adag csak most, csak itt, csak nektek!

  • Kezdjük a legbizarrabbal... Guerlain fehérnemű parfüm, afrodiziákumokkal. Fogalmam sincsen, hogy ezt most miért... és minek... De van és 60 fontért bárki meg is veheti.
 



  • A Garnier nagyon szuper kis terméket dobott mostanában a piacra, nevezetesen a Perfect Blur primert, ami nagyon szépen kiegyenlíti a bőrfelszínt. Szerintem már nagyon hiányzott egy ilyen termék a drogériák polcairól, mert olcsóbb árkategóriás primer nincsen túl sok.



  • Az Armani csodás nyári kollekcióval rukkolt elő idén. Rengeteg új szájfény és ez a csodálatos bronzosító (+szemhéjpúder) paletta is a része lesz. 



  • A Pupa új kollekciója is nagyon ígéretes, a neve City Safari és csupa bézses, arany és türkiz valamint élénk korallos narancsos színeket tartalmaz. Nekem a legjobban a krémes szemfestékek tetszenek, kicsit olyan MAC Paint Pot szerűek, remélhetőleg hasonlóan működnek.




  • A Max Factor új szempillaspiráljára még várni kell ugyan május végéig, de olyan érdekes a koncepció, hogy meg kell őt is említeni. Ugyanis ez a spirál konkrétan egy pilla színező, nem dúsít, nincsen extra hossz, csak 3 napra befogja feketére a pillákat. A tubus másik vége egy speciális lemosót is rejt magában. Jól hangzik és nyáron hasznos is lehet.

via BBB


  • Nem hagyhatom ki a Lancome nyári kollekcióját sem, hiszen elég szépségesre sikeredett. Különösen a szemhéjpúder paletta dobogtatta meg a szívemet, amiben hat csodálatos szín rejtőzik. És azok a kék lakkok! 
 

9 megjegyzés:

  1. Kíváncsi leszek a Max Factor spiráljára...
    Jó lenne, hogyha pl. strandra is mehetnék ebben és nem kenődne el. Bár kétlem, hogy olyan hatásfokkal bírna mint amikor a kozmetikus festi be a szempilláimat... :)

    A Garnier primerjét a napokban próbáltam és nekem egyáltalán nem tetszett. Csak tiszta szilikon az egész semmi más...

    VálaszTörlés
  2. A Max factor szempillaspirál elég jól hangzik, tényleg.

    Kíváncsi leszek rá!

    bya

    VálaszTörlés
  3. A Garnier primerje érdekel, de Yndre kicsit lelombozott...

    VálaszTörlés
  4. @Yndre: ezek szerint már lehet kapni nálunk? Nekem volt egyébként már ilyen beszínezős spirálom és elég jó volt, bár kicsit keményebbek lettek a pilláim, nem volt természetes tapintásuk, de nem jött le vízzel, sem lemosóval, hanem lekopott magától

    VálaszTörlés
  5. Nem hiszem, hogy kapható.
    Én nem Magyarországon láttam...

    VálaszTörlés
  6. Lancome-ék kb. bármivel le tudnak venni a lábamról... Gyönyörűek azok a kék lakkok! És a Pupa kollekció is nagyon csábítónak tűnik a képek alapján :)

    VálaszTörlés
  7. @Yndre: angliában esetleg? :)

    @Szami: nekem is nagyon tetszenek a lakkok, csodaszépek *-*

    VálaszTörlés
  8. Kicsit megkésve láttam meg hogy ez: Bugyiparfűűm... Ez olyan mint a pink tampon? :D (Ha valakinek ez kell ahhoz, hogy megb...ák, akkor az már rég rossz. Elnézést, Lux Elvira lehet elegánsabban fogalmazott volna. )

    A Max Factor szempillaspirálokat általában kedvelem, strandos suttyom-sminkelésre ideális lenne. Suttyom-sminkelés amikor csak jól nézek ki, nem ki vagyok sminkelve, és szegény ártatlan kedvesem még el is hiszi. :D

    VálaszTörlés
  9. @Mary Poppins: most olyan jót nevettem :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.