Lolly News

Megint összegyűlt rengeteg újdonság, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül! Nekem pár dolg fel is került a listámra az alábbi termékek közül :). Remélem a kiköltözésem után rendeződnek a dolgaim és a shopping stopnak is véget vethetek végre... Nektek hogy tetszenek ezek az újdonságok? Felkeltette valami az érdeklődéseteket?

  • Michael Kors sminkvonaláról már ejtettem pár szót, de a csodás színes termékek mellé érkeznek parfümök is. Alig várom, hogy kipróbálhassam őket! (Sporty Citrus, Sexy Amber és Glam Jasmine)




  • A Nivea egy igazán különleges újdonsággal bővítette a portfólióját: egy tusolás közbeni testápolóval. Én már korábban kipróbáltam az Olay ilyen jellegű termékét és nagyon nem tetszett, reméljük ez jobb lesz. (1399 Ft)



  • A KIKO nyári kollekciója egyszerűen varázslatosra sikeredett! A sminkben megtestesült ezeregyéjszakai meséi :). A kedvencem ez a nagyon szép fémdobozkás krémes pirosító és ajakszínező egyben. A többi terméket ITT tudjátok megnézni.



  •  A Lipstick Queen márka, amely kifejezetten az ajkakra koncentrál (csodás rúzsaik vannak...) egy igencsak különleges rúzst dobott a piacra, amelynek Hello Sailor a neve és érdekes kék színe van. A fedése halvány és más rúzsok színének 'megváltoztatására' alkalmas a leginkább. A Lipstick Queen termékeket ITT tudjátok megnézni.



  •  A The Body Shop új tagokkal bővült! A kis arcmaszkokat egyelőre csak online lehet elérni külföldön, de remélhetőleg hozzánk is eljutnak majd. Nekem a C-vitaminos peeling egyből meg is tetszett, utazáshoz tökéletes, ha nem akarjuk az egész tubus arcradírunkat magunkkal vinni.



  • A Garnier sem akar kimaradni a szépítőolaj trendből, már kint is van a polcokon az Ultimate Beauty Oil, aminek drogériás márkához képest szerintem kissé húzós az ára, ugyanis 2500 Ft-ba kerül... Ejnye...



  • BB krémet a szemkörnyékre is! A Dior egy új színezett, fényvédős, mindenféle jóval telepakolt szemkörnyékápoló 'korrektort' dobott a piacra. Bevallom nagyon jól hangzik a dolog, engem lehet megvettek :). 

5 megjegyzés:

  1. Bárcsak azt a Diort ne láttam volna meg! Életemben nem akartam Dior-terméket, de most már bakker kelleni fog és pont! Most még határozott vagyok, de ha meglátom az árát forintosítva...ajjajjaj!
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

  2. A MK parfümökre első ránézésre azt hittem sarokgyaluk, egyből arra gondoltam ez ám az igazi luxus :D
    Az ámbrásra vagyok kíváncsi, ezt az illatot nagyon szeretem :)

    A Dior is csábító, igaz én a mostani BB krémem a szemkrémre kenem, tudom nem oda való, de ez van :D

    VálaszTörlés
  3. Már tegnap is akartam kérdezni, de nem jutottam rá, merrefelé költözöl Angliában? Megint au pairnek? (Bocs, nem akarok nagyon faggatózni.)

    VálaszTörlés
  4. Liverpool és nem au pairnek, annak soha többet... :D

    VálaszTörlés
  5. Ú, hogy ennek a Lipstick Queennek milyen csodás rúzsai vannak!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.