H&M Spring Flower Blusher - teszt & swatch

Már egy ideje a birtokomban van és készültem is írni erről az arcpirosítóról, de valahogy mindig elfelejtődött a dolog. De ma elővettem és nézegettem és fel is raktam magamra a főzéshez (tudom, tudom...), és erőt vettem magamon, hogy leüljek és írjak is róla végre. Régebben nagyon szerettem egyébként a H&M-ben beauty termékeket venni, de pár éve leszoktam erről és most pár hónapja fedeztem fel újra, hogy jé, hát itt vannak szuper dolgok is. 





Ebbe a kis pirosítóba első látásra beleszerettem, mert erősen vonzódok az ilyen cuki, virágos, meg rózsaszínes, giccses dolgokhoz (mentségemre legyen mondva, hogy kislányként totál kimaradtam ebből, mert fiús voltam és most pótolom a hercegnős-giccses korszakot) és egyszerűen nem tudtam neki ellenállni. Egy sima zacskóban található egyébként, amit érdemes leellenőrzi, hogy nem-e nyitotta ki valaki előttünk. Maga a pirosító egy bumszli fehér műanyag kompaktban található, aminek átlátszó a teteje és gombnyomásra nyílik. A bumszliság amiatt van, hogy valaki kitalálta valahol, hogy egy gagyi ecsetet is bele kell pakolni az aljába, ami teljességgel használhatatlan, de sebaj. Ettől függetlenül nekem tetszik a ducisága, annyira nem zavaró. A műanyag viszonylag erős, csak nagyon minimálisan kelt gagyi hatást. Ja és tükör is van benne.




A csodaszép belső azonban bőven kárpótol a kissé béna külsőért! A Spring Flower Blusher négy különböző árnyalatból áll, ezeket sajnos külön-külön nem lehet használni, de összekeverve is nagyszerű, mert szépen harmonizálnak egymással a színek. Ráadásul mindez rózsamintás... Gyönyörűséges *-*. A színek rendkívül élénkek és a négyből három ráadásul matt, egy pedig csillámos. Van egy nagyon élénk neon pink, egy élénk narancs, egy élénk korall és egy fényes rózsaszín. A végeredmény leginkább pinkes lesz (olyan egészséges lesz tőle az orcánk, igazán szép), enyhe fénnyel. Mivel a színek nagyon pigmentáltak, ezért vigyázni kell a felvitelnél, főleg a világos bőrűeknek. Ettől függetlenül szépen lehet vele dolgozni, könnyű eloszlatni és tartós is, de egy kicsit púderes, nem annyira selymes a textúrája. Külön öröm, hogy a rózsák jó pár használat után is megmaradtak. Az ára 990 Ft volt, szerintem ennyiért igazán jó vétel.


A pink, a narancs, a korall és a fényes rózsaszín.

Összekeverve.


Unikornismérő: gondban vagyok... nagyon szépséges maga a pirosító és jó is, az ára is rendben van, de a minősége azért nem ér fel egy öt unikornisos termékhez. Ezért négy unikornis jár neki.


9 megjegyzés:

  1. ezt làttam màr Nettinèl is.imàdom nekem is kelllllllll

    VálaszTörlés
  2. .maga ez a rozsas felulet annyira jol nez ki, de a kulseje..grrr...hogy lehet a sulyt igy az elejere ranyomni??

    VálaszTörlés
  3. Szép színe van, de van hasonló termékem és a borzalmas csomagolása miatt nem akarom a cuccaim között látni. :)

    VálaszTörlés
  4. annyira azért nem gáz a csomagolása szerintem... :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon erősek a színei nekem, én ezt most kihagyom. Üdv: Cullen
    Na jó, elég a hülyeségből :D A rózsaminta mennyire cuki már? Ééédi! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. XDD zseniális a rózsaminta :D

    VálaszTörlés
  7. Ez a kis bumszliság nekem nagyon tetszik. :D Ha az ecset tényleg használhatatlan ki kell dobni, a helyére meg mehet cukor/rágó. :)

    VálaszTörlés
  8. Rég néztem körül a H&M sminkcuccai között, de úgy látom itt az ideje.:D Nekem tök tetszik a csomagolás a bumszliságával együtt, a rózsák és a szín pedig ahh.
    (Andi)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.