Új szempillaspirálok tesztje | Maybelline, Catrice, JSC

Mondtam már, hogy nagyon-nagyon szeretem a szempillaspirálokat??? Úgy gondolom, hogy minden spirál teszt elején ezzel kezdem :D. De ha egyszerűen imádom őket tesztelni! Évente legalább 10 újat próbálok ki, jelenleg legalább 20 db csücsül a fiókomban, amik igazából egész jók vagy minimum tűrhetőek, de van egy TOP5, amit rendszeresen használok. Persze érthető ez a mánia, hiszen a szempillaspirál az egyetlen olyan termék, amiből biztosan van olyan, ami nagyon olcsó és nagyon szuper, óriási a választék belőlük, havonta szerintem 5-10 újat látok az insta feedemen és egyébként is venni kell folyamatosan az újakat, hiszen le kéne őket cserélni 3 havonta (muhahahhaaa :DD). Az elmúlt időszakban is volt szerencsém tesztelni három izgalmas újdonságot, többek között a folyamatosan hiánycikk Maybelline Sky High-t is. Lássuk, hogy megérdemli-e a hájpot!





Maybelline Lash Sensational Sky High – kb 3000 Ft


Azt hiszem, hogy őt még februárban vettem, szóval annyira nem új, de még mindig hihetetlenül keresett, mert folyamatosan készlethiányos minden a közelemben lévő drogériában. Persze ez elsőre nem tűnik csodának, hiszen egy roppant csinos és nagy ígéretekkel kecsegtető darabról van szó. A tubus magasan a legszebb a márkánál, szép és elegáns rózsaszín, metál elemekkel, vagány és modern egyszerre. A kefe szilikonsörtés, viszonylag kicsi és karcsú, könnyen elérhetőek vele a rövidebb pillák is és nem maszatolom magam össze vele. Viszont kicsit túlzásba vitték a rugalmasságát, jobban hajlik a kelleténél, ami megnehezíti egy cseppet a munkát. És, hogy mit tud valójában? Nos, leginkább elválasztja és hosszítja a pillákat, közepesen drámai végeredménnyel. Nem rossz, de ha őszinte akarok lenni, akkor nem is annyira kiemelkedő. Persze működik és látványos hatást lehet vele elérni, pláne, ha más spirálokkal kombináljuk, de inkább a hájp szippantja be az ember lányát szerintem. A tartóssága viszont nagyon szuper és a tubing formula miatt könnyen leszedhető langyos vízzel is.





PRO: szép design, kicsi kefe, elválasztó és hosszító hatás, könnyen lemosható, tartós

KONTRA: túl ruganyos kefe, nem elég drámai hatás






 Catrice Lift Up Volume&Lift Mascara – 1659 Ft


A Catrice új szortimentjébe tartozó Lift Up szempillaspirál hirtelen felindulásból lett megvéve, kiszúrtam ugyanis a Müller-ben és valami hatodik érzék nagyon azt akarta, hogy hozzam haza. Tudjátok, én nem szellemeket, hanem jövőbeli sminkteszteket és posztokat látok :D. A megérzés kap egy piros pontot, ugyanis nagyon tetszik ez a spirál. Egyrészt öröm ránézni, mert olyan vidám és nagyon élénk narancs-piros csomagolást kapott, ami nagyban megkönnyíti az azonosítást (20 spirál közül néha nehéz megtalálni az aktuális kedvencet). Másrészt pedig tényleg szuperül megemeli a pillákat, abszolút brutál drámai hatást lehet vele elérni, a teljesítménye csillagos ötös még önmagában is. A kefe szilikonsörtés és elég nagy, ezt sajnos annyira nem szeretem, mert összekenem magam vele minden alkalommal, de a formulának köszönhetően könnyen letörölhető a bőrről száradás után. Hajlamos minimálisan összetapasztani a pillákat, érdemes egy kicsit jobban lehúzni a festéket róla az első hetekben. A tartóssága rendben van, ez is tubing típusú, vagyis vízzel lehet lemosni.





PRO: vidám, könnyen beazonosítható csomagolás, nagyon drámai hatás, könnyen lemosható, tartós, nagyon olcsó

KONTRA: túl nagy kefe, hajlamos összetapasztani a pillákat






Jeffre Star Cosmetics Fuck Proof Mascara – 8490 Ft


Mi itt Magyarországon milyen lazán dobálózunk ezzel a Fuck Proof névvel bezzeg, ha le lenne fordítva… Ez a kissé obszcén elnevezésű szempillaspirál rögtön megragadta a figyelmemet, bevallom rettentően megtetszett a nem túl hétköznapi, nos, mondjuk ki BDSM (ha valaki nem tudná, nem én fogom felvilágosítani, irány a Google) ihletésű csomagolása. Komolyan hihetetlen, hogy van rajta egy lekapcsolható kis korbács! Természetesen JSC-hez hűen minden apró részlet a helyén van, minőségi és mutatós a dobozka és a tubus is. Kicsit túl extra, de mi mást vártunk a márkától??? Maga a spirál szilikonsörtéjű, különleges gömbös formájú, pont megfelelő méretű (nem kenem magam össze vele). Első ránézésre nem vártam tőle túl sokat, első kipróbálásra nem is nyűgözött le, de azóta a szívemhez nőtt és most mindennap használom. Nem lesz vele igazán drámai a végeredmény, de cserébe csodásan szétválasztja a pillákat, nem nehezíti el őket 10 rétegben sem, puha, finom tapintásúak és olyan angyali hatásúak lesznek. Amolyan természetes, de mégis látványos és nagyon szép. A tartósság nagyon rendben van és ezt a legkönnyebb vízzel lemosni a három közül, ez az igazi tubing formula szerintem (szó szerint le lehet húzni vízzel a pilláról az egészet, semmi nem marad utána, de ugyanakkor pl. a könny nem mossa le).





PRO: tökéletes kefeméret, szép finom hatás, nem tapasztja össze a pillákat, egyedi csomagolás, extra könnyen lemosható, tartós

KONTRA: drága





És hogy melyik a legjobb a három spirál közül??? Ezt nehéz megmondani… Igazból azt könnyebb, hogy melyik a legkevésbé jó és az a Maybelline Sky High. Nem rossz ő sem, de a másik kettőhöz képest annyira nem erős. A Catrice és a JSC más-más kategória, mindkettőt másért szeretem és mind a kettőt szívesen ajánlom kipróbálásra. 


1 megjegyzés:

  1. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club Magazine if that's possible?
    Tropika Club Magazine is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Magazine – Tropika Club Magazine crafts articles on all things Singapore, but with a greater emphasis on local businesses based on our #SupportLocalSG initiative.
    Tropika Club Deals – Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend.

    Tropika Club Magazine cover a range of topics, ranging from Restaurants and Bars, Beauty and Wellness Salons, Top 10 rankings and listicles, Top Eats as well as What's On at The Moment."

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.