Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Cleansing Water, avagy a double cleansing csodája

Aki jártas az arcápolás világában az tisztában van vele, hogy létezik egy double cleansing, vagyis dupla (arc) tisztítási módszer, ami mint minden menő trend mostanság Ázsiából (Japán és Korea) származik. Én sem mostanában hallottam róla először, de úgy gondoltam, hogy én okosabb vagyok, nekem elég a jól bevált egyszerű habzó sminklemosóm, levisz az minden szennyeződést a kis pofikámról. Aztán persze csodálkoztam, hogy de miért vannak nem odaillő dolgok (pattik, mitesszerek, stb) a bőrömön. Nyilván egészen addig nem kapcsoltam össze a két dolgot, amíg be nem léptem én is a dupla tisztítás csodálatos világába… 




A double cleansing alapvetően egy olaj plusz egy vízbázisú tisztítót igényel, de az arra érzékenyek természetesen használhatnak két vízbázisút is. Én majdnem minden olajos, zsíros dologtól egyből kipattogok, nekem a tisztító balzsamok 99%-a használhatatlan, még akkor is, ha utána értelemszerűen lemosom őket. Egy bevált, de nyilván az ember lányának szüksége van egy jó alternatívára. Ekkor jött a képbe a mai tesztalanyom, a Neogence extra gyengéd arctisztító vize. A formulája a leírás alapján (is) fantasztikus, nincs benne felesleges összetevő (illatanyag például), ami irritálna, ugyanakkor mindent le lehet vele mosni, még az extra vastag sminkréteget és fényvédőket is. Használata után pedig nincs húzódó érzés, ugyanis egyáltalán nem szárítja a bőrt a benne lévő hialuronsavnak köszönhetően. 





Én leginkább vagy egy extra nagy vattakorongra/lapra vagy mosható arctisztító kendőre szeretem felvinni, amivel aztán áttörlöm az egész arcomat, különös tekintettel a szememre (nem kell dörzsölni, inkább egy rövid ideig tartsuk rajta a kendőt/vattát, hogy feloldjon mindent). Nem kell duplázni, elsőre is leszed minden sminket vagy egyéb arcápolási terméket. Mivel kifejezetten kétlépéses tisztításhoz lett tervezve, a leírásában szerepel, hogy vízzel leöblítendő a bőrről, majd jöhet után egy gyengéd lemosó, hogy tényleg minden szennyeződéstől megszabadulhassunk. Amióta ezt a technikát alkalmazom tényleg jóval kevesebb gondom van a kipattogással és abszolút nem marad semmi az arcomon, amit direkt le is teszteltem egy kis extra micellás vízzel, mert ugye ez a jó beauty blogger dolga. A bőröm ápoltabbnak is tűnik smink nélkül, de az sem elhanyagolható tényező, hogy puha és hidratált, mint a babapopsi, komolyan már nem is emlékszek rá, hogy milyen az, amikor arcmosás után húzódik (fú, az de rossz volt) és száraz, mint a sivatag.




Az arctisztító kiszerelése 300 ml, ez elég sokáig elég lesz, pár hónap alatt kb. a negyede fogyott el. A kupakja jól záródik és könnyen adagolható. Ugyan a tizenakárhány lépéses arcápolási rutint még mindig durva túlzásnak találom, de az ég áldja meg az ázsiaiakat és fantasztikus módszereiket és még fantasztikusabb termékeiket. A Neogence Hyaluronic Acid Hydrating Cleansing Water-t a Szépségcenter webshopban tudjátok megvenni IDE kattintva. 

A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. #pr #reklám


1 megjegyzés:

  1. Thank you so much for sharing such an great information. OGEN Infosystem provides one of the best Website Design for your business and also get SEO and PPC Services at an affordable in Delhi, India.
    Website Designing Company in Delhi

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.