TESZT | IsaDora tavaszi újdonságok

Kinézek az ablakon és süt a nap! Reggel már nincs koromsötét, amikor elindulok otthonról dolgozni és kevésbé vagyok belassulva is szerencsére. Jön végre a tavasz? Tudom, hogy enyhe volt a tél, de irgalmatlanul sötétre, szürkére és nyirkosra sikeredett, ami azért hatással van az ember hangulatára. De mindegy is, nem az időjárásról akarok írni nektek, hanem az IsaDora tavaszi újdonságairól, amik már kaphatóak a Douglas üzletekben és webshopban is egy ideje. A fő színes kollekción kívül bemutatkozik még egy krémes szemfesték és egy szempillaápoló család is. Lássuk őket közelebbről!




Spring Eyeshadow Quartet & Lip Desire Sculpting Lipstick – Vibrant Tangerine

Kicsit aggódtam a szemhéjpúder paletta és a rúzs miatt, mert mindig is úgy voltam vele, hogy sajnos hiába szép, de a narancs az nem az én színem. De a svéd márkának valahogy sikerült olyan árnyalatokat kreálni, hogy még nekem is tetszettek magamon :). Az Eyeshadow Quartet (7200 Ft) a már megszokott minőségű, nagyon finom és lágy a textúra, pigmentáltak a színek és klasszul összes is vannak párosítva (igazi kezdőknek való paletta, nagyon könnyű vele dolgozni!). A vibráló mandarin mellett van egy matt bézs, barack és hidegebb tónusú sötétbarna is. Hétköznapi, de mégis különleges, igazán szerethető darab, mert szerintem bármelyik évszakban megállja a helyét. A Vibrant Mandarin kombináción kívül van még egy zöldes – Neo Mint és egy kékes – Forever Blue palettácska is.



A Lip Desire Sculpting Lipstick (5700 Ft) sem ismeretlen számomra, nagyon kedvelem a formulát, mert krémes, de kellőképpen intenzív és tartós is, a finise pedig félmattnak nevezhető. Egyedül a csomagolásába tudok belekötni, mert nem lehet teljesen visszatekerni a rúzst, a hegye kilóg és néha nem kívánatos kontaktba lép a kupakkal, szóval vigyázni kell rá, amíg le nem kopik. A Vibrant Tangerine árnyalat egy szépséges élénk, de nem neon, enyhén pirosas narancs. Izgalmas szín, kicsit merész, de valahogy mégis hordható. Nekem kicsit nyáriasabb a hangulata, de persze nem kell évszakfüggővé tenni :). Rajta kívül még két árnyalattal találkozhatunk a kollekcióban, egy finom barackkal (Spring Peach) és egy világosabb korállal (Living Coral).





Active All Day Wear Eyeshadow  - 4990 Ft

Nincs sok tapasztalatom a krémes szemfestékekkel, de mindig örülök, ha kipróbálhatok egyet. Szerencsére a lehető legjobb verzió érkezett hozzám tesztelésre, mert elég kezdőknek való darabról van szó :D. Az Active All Day Wear Eyeshadow összesen 4 árnyalatban kapható (érdekes, de mindegyik matt), ebből az Ivory Base igazából egy nagyon klassz szemhéjbázis, ami szemfestékként is funkcionál. A színe nem igazán látszik rajtam, ami nem is baj, mert alapként szeretem használni, de egyébként egy meleg tónusú nagyon-nagyon világos bézs. A formula nagyon sűrű és rettentően gyorsan szárad, szóval igyekezni kell az eldolgozásával. Szerintem ujjal a legegyszerűbb, csak egy kis pötty kell a szemhéjra és már mehet is menet. A szemhéjpúderek szép intenzívek és tartósak rajta. Extraként cut crease kialakításához is használhatjuk egy lapos, merev ecsettel, de ezt haladóknak javaslom inkább. 




Lash Energy Treatment Mascara – 7200 Ft

Elég sokat kínoztam és kínzom jelenleg is (csak nem olyan nagyon) a szempilláimat, milliónyi réteg spirállal vagy műszempillával, ami sajnos meg is látszik. Egyszer pl. konkrétan letörtem az egész sort egy göndörítővel… Akkor egy szuper szérum mentett meg és azóta is előszeretettem használom az ilyen termékeket. Az IsaDora Lash Energy Treatment Clear verziója is a remélem a kedvencem lesz, mert nagyon szimpatikus a leírása és könnyű használni is (plusz én a szemöldökömet is ápolom vele). A benne található összetevők ápolják a pillákat, elősegítik a mikrocirkulációt, valamint védik a pillákat. Az átlátszót lehet kúraként esténként, de bármilyen szempillaspirál alá is használni. A fekete verzió is tudja mindezeket, de persze ő nappalra való. Sajnos nekem a formulája túl híg és sokat vesz fel a szilikonkefe, így hajlamos összetapasztani a pilláimat, ezért a lehető legtöbb felesleget igyekszek lehúzni a tubussal. Az elérhető végeredmény természetes, nem igazán drámai, nekem az erősebb sminkjeimhez kevés, de rohangálós napokon megfelel. 





Összességében van pár nagyon klassz termék az IsaDora tavaszi újdonságai között, amik sokak kedvencei lehetnek. A rúzs formulája csodás, a krémes szemfesték pedig szuper bázisként (minden megmarad rajta egész napra), de jól kihasználható a kis négyes paletta is. Az ápoló szempillaspirálról egyelőre nem merek konkrétumokat mondani, remélem hosszútávon szebbek lesznek tőle a pilláim :).


webshop: www.douglasshop.hu/isadora

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.