TESZT | Avon Show Glow kollekció

De régen írtam már Avon tesztet a blogra…. Pedig megfordult a kezeim között nem egy újdonság, de igen, egyrészt lusta vagyok, másrészt kicsit elfoglalt és kedvetlen. De a márka mark. Show Glow kollekciója még engem is felrázott, egyrészt azért, mert meglepi volt a csomag, nem számítottam rá, másrészt pedig, mert nagyon izgalmasak a csilli-villi termékek. A Show Glow-t szerintem leginkább 70’es évekbeli diszkóstílus inspirálhatta, leglábbis én erre következtetet a betűtípusból és a bronzos-fémes csomagolásból. A kollekcióban összesen négy különböző termék található, lássuk őket egy kicsit részletesebben!






Show Glow Holochrome Lipglow (1800 Ft)

Milyen klassz a neve ennek a szájfénynek, holochrome lipglow :). Összesen 4 árnyalatban kapható, mindegyikük nagyon csillámos és duókróm is ráadásul, szépek, izgalmasak és szerencsére inkább csak amolyan topper típusúak, nem full fedésűek. Én az Amber színt kaptam tesztelésre, ez egy arany-bronz csoda, nagyon szépen mutat nude rúzsok felett, de igazából önmagában is megállja a helyét. A formula kellemes, nem ragacsos, a csillámokat nem érezni benne. Az egyetlen bibije, hogy az applikátor túl kevés anyagot vesz fel egyszerre, de ez visszatérő hibája az Avon termékeknek és igazából nem olyan zavaró, mert minden ajak más, ez pl. a kisebbeknek kedvez.




Show Glow Glitter Flix Stick (1800 Ft)

Érdekes ez a csillámos automata ceruzaszerűség (két változat – arany és rózsaszín), mert a leírása alapján nagyon klassznak tűnik, hiszen mindenhova lehet használni highlighterként: szemre, arcra, ajakra. Viszont a formula szerintem ehhez túl olajos/zsíros, a szemhéjon összeáll és az arcon alapozó fölött kicsit fura. Egyedül a szemzugban vált be, ide valamiért pont jó, könnyedén lehet vele dolgozni ezen a területen és egész napra ott is marad. A csillámok vegyesek benne, vannak nagyon picik és nagyobbacskák is, az alap pedig halovány, nem túl pigmentált, itt inkább a ragyogás a lényeg. Egyelőre vagyok odáig érte, még ismerkedünk, de nem ő lesz a kedvencem a kollekcióból az már biztos.




Show Glow Glow Powder Highlighter (3200 Ft)

Erre a highlighterre nagyon kíváncsi voltam, mert az Avon-tól eddig ha jól emlékszek, akkor csak egyet próbáltam ki és az olyan kis közepes teljesítményű volt. A Show Glow kétféle verzióban kapható, az egyik egy halovány rózsaszínes tónus (Full Beam), a másik egy rózsaarany (Pink Sand), én ez útóbbit próbáltam ki. A színe nagyon szép, sötétnek tűnik a kompaktban, de valóban elég világos még az én bőrömhöz is. A fénye átlagos, nem túl drámai, de építéssel növelhető az intenzitás. Nem rossz, de nem az én szintem, ugyanakkor úgy gondolom, hogy a márkától lehet, hogy nem is kellene egy brutál tükörfényű highlightert várni :D. Az ára számomra picit magas, én a helyetekben megvárnék egy jó akciót.




Show Glow Dual Glow Shadow (2500 Ft)

És végül elérkeztünk a kedvencemhez, a csillámló duóhoz, aminek az egyik végén egy ceruzaszerűség van, a másikon pedig applikátoros krémes szemfesték. Nem túl jó a viszonyom a krémes szemfestékekkel, ezzel szemben is elég szkeptikus voltam, de szerencsére teljesen elvarázsolt, kb. ezt a szintet kellene mindenkinek megütni egy ilyen terméknél. Pigmentált, könnyen kezelhető, gyorsan szárad, nagyon tartós és nem irritálja a szememet sem. A ceruza pedig a ráadás (krémes, pigmentált és tartós, nagyszerű kontúrnak), ez nagyon szépen harmonizál a szemfesték színével, így egy termékkel akár egy komplett sminket is el lehet készíteni. Összesen 5 verzióban kapható, a képeken a Creme Brulee látható. 





Összességében nem rossz a Show Glow kollekció, jó ötlet volt az Avon-tól, de azért annyira nem is kiemelkedő. A szájfény és a szemfesték duó nagyon szuper és jól kihasználható termékek, őket érdemes megnézni/megrendelni, a highlighter rendben van, de semmi extra, a csillámos stick-en meg van még mit fejleszteni. A lényeg, hogy jó az irány és már várom a következő meglepetést :).


1 megjegyzés:

  1. Okay then...

    This might sound pretty creepy, and maybe even a little "out there..."

    HOW would you like it if you could simply hit "PLAY" and listen to a short, "musical tone"...

    And INSTANTLY attract MORE MONEY to your life??

    I'm talking about thousands... even MILLIONS of DOLLARS!!

    Do you think it's too EASY?? Think it's IMPOSSIBLE???

    Well then, I've got news for you...

    Many times the greatest blessings life has to offer are also the SIMPLEST!!

    In fact, I'm going to PROVE it to you by letting you PLAY a REAL "magical money-magnet tone" I've synthesized...

    You simply push "PLAY" and watch how money starts piling up around you.. it starts right away..

    CLICK here now to enjoy the magical "Miracle Money-Magnet TONE" as my gift to you!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.