Napi smink - Blue Sepia

10:29 du.
El sem hiszem milyen régóta nem volt már napi smink a blogon *-*. Pedig én minden nap sminkelek, csak éppen az elmúlt időszakban vagy éppen depis voltam és az alapozó+spirál kombónál tovább nem jutottam el, vagy dolgozok, mint a güzü (ez egy baromira idióta hasonlat lett, de sebaj) és egyszerűen nincsen időm a kora reggeli rohanásban fotózni. De lehet vinnem kéne az emeletes buszra a fényképezőt és ott lőni pár képet :D. De gondoltam ez a helyzet már tűrhetetlen és ha törik, ha szakad visszatér a napi smink szekció. Úgyhogy visszatért. Ma a Make Up For Ever őszi kollekciója, a Blue Sepia ihletett meg, persze nyilván munkakompatibilis, hétköznapi verzióban készítettem el a kék-barna szemsminket. Szerintem csodásan mutat ez a két szín együtt és különösebb energiaráfordítás nélkül is hatásos és látványos. Természetes barackos-narancsos arcpírral és kicsit erősebb vöröses-bordós ajkakkal párosítottam. Egyszerű volt és gyors, szerintem próbáljátok ki ti is :). (Azért ez az egész arcos képen extrán bamba lett banyek XD. Sőt, ez konkrétan félelmetes...)





Anyám, de debil lett ez a kép XD

8 megjegyzés:

  1. Szép lett! :) Hiányoltam a napi sminkjeidet!

    Mea (Nail Polish Maniac Blog)

    VálaszTörlés
  2. Szép smink! :) na de térjünk a lényegre! Láttad?? Lady Gaga Applause??? Mit szólsz? :)

    VálaszTörlés
  3. Végre egy sminkes bejegyzés! Nagyon szép lett, és egyáltalán nem "debil" a kép, nagyon szép arcod van. Az orrodat kifejezetten irigylem.

    VálaszTörlés
  4. @Mea: már én is egy kicsit :)

    @Pinky: hát OMG.... zseniálisan őrült, imádom :D

    @Eliz: köszönöm :)

    @Hajna: mindenki az orromat irigyli, de nem értem :D nekem annyira nem tetszik, de azért köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. És igen, újra itt, egy napi smink VÉGRE :-) Szupi lett, sztem kicsit visszafogott is lett hozzád képest :-) Én inkább a bőrödet irigylem, mindig olyan mintha makulátlan lenne.
    Van rajtad alapozó?

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon szép lett :) Szeretem a sminkjeidet :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.