Jesse's Girl Eye Dust - teszt

Azt hiszem otthon nem nagyon ismert márka a Jesse's Girl, szóval épp itt az ideje, hogy elkezdjem terjeszteni az igét, mert nagyon kis cuki dolgokat lehet ám beszerezni ebből a márkából. Vigyázat, ezek a kis porok súlyos függőséget okozhatnak!

Van egy ilyen dal is ha jól rémlik :D.


Én egy külföldi blogon találkoztam először a Jesse's Girl márkával és ezekbe az Eye Dust-okba egyből sikerült beleszeretnem. Itt kint ez egy nagyon olcsó márkának számít, pár dollárért lehet megvenni a termékeket. Csekkoljátok le a honlapot ITT! A szemhéjporok apró átlátszó műanyag tégelyben találhatóak, fekete gumiszerű kupakjuk van, amin egy kis ablakocska is található, rajta a márkajelzéssel. Semmi extra, de most valahogy nem is kell több, mert a csoda belül lapul. Egyet sajnálok csak, hogy az árnyalat neve egy oldalsó matricán volt, amit le kellett szednem, hogy ki tudjam nyitni. Jobb lett volna alulra tenni... de végül is mindegy, mert lefotóztam :D. Belül egy kis kupakocska található 3 lyukkal, innen jön ki a porocskánk. A por maga nagyon finom textúrájú, de a porok ugye már csak ilyenek. Én egy csodás kéken irizáló fehér árnyalatot választottam, amit nem tudok más jelzővel leírni csak úgy, hogy tündérpor. Méghozzá jégtündérpor! Káprázatos a fénye, valósággal ragyog a napsütésben. Önmagába highlighterként használható, de sötét színekre feltéve, vagyis igazából bármilyen színre feltéve üt a legjobban. És ugye mivel por, ezért belekeverhetjük bármibe: szájfény, rúzs, testápoló (így kapunk egy folyékony highlightert :D) stb. A tartóssága alappal a legjobb természetesen és a poros kivitelezés miatt a felvitelnél vigyázni kell, mert pereg lefelé. A mennyisége 2,5 gramm, ez ha jól rémlik 4 dollárba fájt, de lehet, hogy 5-be, nem emlékszek pontosan, forintban ez mondjuk közel egy ezres.

Szempor :D.

És ez az árnyalat neve. Titkos fegyver... nagyon kúl.

3 lyukacska, pont elég.

Kár, hogy nem adja vissza :(.

Csak nagyjából....


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 4,5/5
Összegzés: 4/5öd. Árban és minőségben is nagyszerű, csak az árnyalat nevét tették volna más helyre... Azt hiszem lesz még egy pár ilyenem :D.

6 megjegyzés:

  1. Mert ez nem lehet titkos fegyver? :DD [Nem olvastam még el a posztot.]

    VálaszTörlés
  2. Fúú, biztosan nagyon szépen mutat, már várom a sminket vele! Kíváncsi vagyok mennyire dob fel tényleg egy-egy színt. :)

    VálaszTörlés
  3. Remélem nekem is lesz pár ilyenem kedves télapó!

    VálaszTörlés
  4. Most látom, h kitetted a tlapos linet! Szuper!

    VálaszTörlés
  5. Lynnie: lesz mindenképpen

    Calo(z): ki bizony! :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.