Illatparádé

3:56 de.
A sminkek mellett van egy másik nagy szerelmem: az illatok... Méghozzá a finom édes illatok (az a pinksugár cókmók kizárva, attól konkrétan már gyomorfelfordulásom van) lehet az fűszeres, virágos, gyümölcsös bármi, csak fogjon meg első szaglásra. Általában nem veszek meg egyféle parfümöt többször, szeretek mindig valami újat kipróbálni. Persze örök kedvenceim vannak, de ezek inkább alkalmi illatok (YSL Cinéma az örök szerelmem, ja és persze a La Praire Midnight Rain). Ráadásul mindig legalább 6-7, de inkább 8 féle illat figyel a polcomon, mert van amikor úgy hozza a kedvem, hogy minden nap más szeretnék magamra fújni, vagy mondjuk nyárra (Lola, CK IN2U, L'Impératrice) mást használok, mint tavaszra (Rose The One) vagy télre (Cinéma) vagy őszre (Wonderstruck). A legújabb kedvenceimet már itt vettem Amerikában és már írtam is róla a facebook-on, ő most nem más, mint Taylor Swift Wonderstruck parfümje. Senkit ne tévesszen meg a celebparfüm státusz, ez teljesen más. Kifinomultabb, elegánsabb és nem tolakodóan édes, mint a legtöbb hasonló kategóriájú illat. Első szippantásra belezúgtam és tökéletesen ki is tudott bontakozni a bőrömön, nem volt hát kérdéses hogy velem kell majd jönnie valamikor. Viszont sajnos itt kint nem divat a 30ml-es parfüm, a legkisebb méret tehát az 50-es volt belőle, de tudom, hogy annyit soha nem szoktam elhasználni, szóval a kevésbé dizájnos rollerball verziót vettem meg (az illat ugyanaz, de az a szép üveg hiányzik... hüpp). A doboza enyhén hippis hatású, az üveg viszont már nagyon kis csinos, szép csillámos lila, arany kupakkal és arany kis fityegőkkel, meg felirattal (a rollerballról hiányoznak a fityegők...). Az illat pedig mesés, reggel este kenegetem magam vele :D. Egy hét után esett le ráadásul, hogy valamiért a karácsonyt juttatja eszembe... biztos valami tudat alatti izé... Ja és nagyon tartós, még este is érzem a csuklómon! (Az ára 18 dollár volt.)

Nem country-s, hanem ilyen hippis vagy indiais...?


Eau de Parfum egyébként.

Ilyen kis golyós :D.

A másik kis újdonságom a Victoria's Secret testpermet, aminek már a neve is imádnivaló számomra: Wild Scarlet. Hát még az illata! Incsi fincsi almás, liliommal megbolondítva. Nagyon finom gyümölcsös és édes, de valahogy friss is egyben. Vicces de én leginkább a szobám illatának a felfrissítésére használom vagy a ruháimat fújkálom be vele (mániám, hogy a ruháimnak illatosnak kell lennie és a fogadott családom nem használ öblítőt...), mert a textilen tartósabb. Sajnos a bőrömről hamar elillan az illata... De azért nagyon klassz, meg nah... Victoria's Secret! (Ha már egy melltartóra sajnálok, több, mint 50 dolcsit kiadni, akkor legalább egy ilyenem legyen :D, ja és ez csak 12 dollár volt.)

Már használtam belőle :D.

A leírása.

A harmadik és negyedik csoda nem annyira újdonság, már jó ismerősök vagyunk. Csak nem ebben a formában. Ez még egy régi szerelem, imádom ugyanis a Marc Jacobs illatokat, nekem Lola van huginak meg Daisy. És már régóta vágytam a Lola gyűrűs krémparfüm változatára és rögtön le is csaptam rá, amint megláttam a londoni reptéren és gondoltam a hugicára is, neki majd hazaküldöm a Daisy nyakláncot. Nagyon dögösek és kellemes érzés hordani őket... (Darabja 20 font körül volt.)

Nagggyooon dögösek!

Lola gyűrű.

Daisy medál.

És ott lapul mindkettőben a kis krémparfüm.

5 megjegyzés:

  1. én is az édeseket szeretem, cukorkamániás vagyok, de én imádtam a "pinksugárt" is :D

    most az L de Lolita Lempicka lesz az őszi-téli :)
    http://www.perfumezilla.com/images_product/lolita-lempicka-de-lolita-lempicka-eau-parfum-spray-unboxed16154.jpg

    egyébként nem szeretem ha sok parfümöm van, kb 1 évig egyet, vagy max 2-t használok.

    VálaszTörlés
  2. váháááá de szerencsés kis hugica vagyok :D

    VálaszTörlés
  3. Hat ezt a Daisyt en is szivesen elfogadnam,meseszep..kar, hogy nekem nincs egy ilyen szuper noverem:(

    VálaszTörlés
  4. Wonderstruck:D nagy Taylor rajongó lévén kötelező lesz nekem, ajj csak lehessen már kapni..

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.