Újdonság | MAC Fruity Juicy Summer Collection

11:58 du.
Bevallom, hogy egy kicsit meghökkentem, amikor először megláttam a MAC nyári kollekcióját, mert abszolút nem számítottam ilyen csomagolásra és motívumokra. Nem is tudom igazából, hogy mit gondoljak róla, még barátkozom vele, de egy valahol mélyen picikét gagyinak találom, ugyanakkor mégis tetszik ez a trópusi hangulat feketével kombinálva (fehérrel szebb lenne, de így viszont egyedülálló és merész), ami szerintem nagyon megosztó lesz majd a rajongók körében. A tálalástól eltekintve azonban a termékek nagyon szépek, színesek és nyáriasak, de hát mit is várunk egy nyári kollekciótól... :). A sztár egyértelműen a hawaii virágmintás pearlmatte púder lesz (nekem is nagyon tetszik, biztosan szép színe lehet összekeverve), szóval, akinek megtetszik a kép alapján ne habozzon majd lecsapni rá május elején. Nekem a púder mellett kívánságlistás a kókuszos Fix+, az egyik bronzosító és az egyik Lustre Drops is (ha törik, ha szakad, most veszek végre egyet, évek óta vágyok már rá), de a Calm Heat rúzs is nagyon bejön. Viszont egy dolgot nagyon hiányolok, méghozzá a pirosítókat! Simán el tudtam volna képzelni egy vadabb narancsot és fuksziát ebbe a kollekcióba. Így olyan hiányos az egész... Ha minden igaz a Juicy Fruity május elejétől lesz kapható a MAC üzletekben és a webshopban is! Nektek hogy tetszik???




Fruity Juicy Lipstick - Calm Heat, Shy Girl, Love At First Bite, Sí, Sí, Me!

Fruity Juicy Cremesheen Glass - Cha-Cha-Cha, Shake, Shake, Shake!, La Salsa, Summer Succulence

Fruity Juicy Eye Shadow x6

Fruity Juicy Eye Shadow x6 - Fruit a La La, Love In The Glades, Oh My Banana

Fruity Juicy Pearlmatte Face Powder - Oh My, Passion!

Fruity Juicy Bronzing Powder - Refined Golden, Baiana Bronze

Fruity Juicy Studio Sculpt Bronzing Powder - Delicates, Delphic

Fruity Juicy Lustre Drops - Bronze Herro, Sun Rush & Fruity Juicy Fix+ Coconut

Fruity Juicy Brush - 125, 126

Fruity Juicy Makeup Bag

5 megjegyzés:

  1. Huuuh nekem azert a kokuszos Fix+, a korall ruzs, es esetleg vallra-labra-dekoltazsra a brozosito cseppek (gondolom ugyis csak csillog,nem?) azert bejönne :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó a kókuszos fix+ az nagyon kívánságlistás nekem is :) remélem marad még belőle, mire eljutok odáig, hogy rendeljek :D a lustre dops-nak van minimális színe is és inkább fényes, mint csillámos :)

      Törlés
  2. Szia! Nem tudod, hogy Magyarországon mikortól lesznek elérhetőek ezek a termékek? :) előre is köszi��

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.